td

PastShow all

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۲۸ - ۱۴:۳۲
Background image

د محصلینو له لوري د سوی (Rabbit) څخه د اسکلیټ را ایستلو عملیه په بریالیتوب سره ترسره شوه.

د میرویس خان نیکه زابل دلوړو زده کړو مؤسسې د ښوونې او روزنې پوهنځی د بیولوژي څانګې د دریم ټولګیو محصلینو د فقاریه زولوژي په مضمون کښې د سوی (Rabbit) څخه د اسکلیټ را ایستلو عملیه په. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱/۱۸ - ۱۳:۳۶

د ۱۴۰۲هـ.ش کال د خزاني سمسټر د نهایي ازموینو له جریان څخه لیدنه وشوه

د شنبې په ورځ، د میرویس خان نیکه زابل د لوړو زده کړو مؤسسه کښې د ۱۴۰۲ هــ.ش کال د خزاني سمسټر د نهایي آزموینو د صحنو څخه د څارنې او ارزونې په موخه دیادې مؤسسې رئیس الحاج روح الله مشال،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۷ - ۱۰:۱۴
Background image

د روژي د احکامو تر عنوان لاندي علمي سیمینار وړاندی شو.

پرون دوشنبه د میرویس خان نیکه زابل دلوړو زده کړو په مؤسسه کې د ښوونې او روزنې پوهنځۍ د دعوت او ارشاد کميټې له لوري د محصلانو د اسلامي پوهي د لوړاوي په موخه د روژي د احکامو په تړاو لمړنی. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۵:۳۷

د چاپ او هټۍ (کانتین) ودانۍ جوړه او ګټي اخستنې ته وسپارل شوه

نن یکشنبه د میرویس خان نیکه زابل د لوړو زده کړو مؤسسې د ليلیې نوي جوړیدونکي ودانۍ ته نژدې ديادي مؤسسې لپاره د چاپ مرکز او ديوي هټۍ (کانتین) ودانۍ ګټي اخیستنې ته د کار اخیستلو په مؤخه. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۳ - ۱۲:۱۹
Background image

د پایلو پر بنسټ او د محصل محوره زده کړه ئیزو میتودونو لس ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېد

میرویس خان نیکه زابل د لوړو مؤسسې کې د پایلو پر بنسټ او د محصل محوره زده کړه ییزو میتودونو (Outcome Based Education & Student Centered Learning) لس ورځنی ورکشاپ چې د ۱۴۰۲/۱۲/۰۳ هـ ش. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۱:۵۲
Background image

میرویس خان نیکه زابل د لوړو زده کړو مؤسسه ویاړي چې د تضمین کیفیت لومړي پړاوو اعتبار یې ترلاسه کړ

میرویس خان نیکه زابل د لوړ زده کړو مؤسسې په خپل لنډ علمي مزل کې د تضمین کیفیت له دریو مرحلو څخه لومړۍ مرحله ترلاسه او د یادې مرحلې اکاډمیک اعتبار يې حاصل کړ.

د لوړو زده کړو وزارت د. . .

پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۲ - ۱۰:۵۵
Background image

میرویس خان نیکه زابل د لوړو زده کړو مؤسسې او دایکندي د لوړو زده کړو مؤسسې ترمنځ د دوه اړخیزو همکاریو هوکړه لیک لاسلیک شو.

نن چهارشنبه د ۱۴۴۵/۷/۱۹ هــ ق کال د میرویس خان نیکه زابل د لوړو زده کړو مؤسسې رئیس الحاج روح الله مشال او دایکندي د لوړو زده کړو مؤسسې رئیس انجینر محمد ناصر نیکزاد تر منځ ياد هوکړه لیک. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۰:۴۸
Background image

میرویس خان زابل لوړو زده کړو په مؤسسه کې د دیني مدارسو د عالمیې، عالیې او خامسې درجو کلنۍ ازموینه و اخیستل شوه

زابل ولایت کې ددیني مدارسو د طالب العلمانو څخه د عالمیې، عالیې او خامسې درجو کلنۍ ازموینه په داسي حال کې واخیستل شوه، چي د پیل پر مهال یې د زابل مرستیال والي مولوي محب الله حماس، زابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۲۰:۳
Background image

زابل ولايت کې د دیني مدارسو د عالمیې، عالیې او خامسې درجو کلنۍ ازموینه چې تېره ورځ شنبه د رجب المرجب میاشتې په ۸مه د ۱۴۴۵ هــ ق کال پیل شوې وې، نن ورځ یک شنبه هم په عادي شکل پرته له کومې ستونزې واخیستل شوه

د یادونې وړ ده چې نن ورځ یک شنبه ۱۴۴۵/۷/۹هــ ق نېټه د لوړو زده کړو وزارت مالي او اداري معین الحاج حافظ مولوي محمد حامد حسیب د یادو ازموینو د بهیر له نژدې څخه د لېدنې په موخه میرویس. . .

Pagination